More websites @ Templates.com!

 

 

MENU

CONTACT

Klingedorp 70 A 9170

De Klinge (Sint-Gillis-Waas) België

+32 (0)3707 0671

info@clubgoesting.be

 

 

PRIJZEN- OPENINGSTIJDEN
KLIK HIER VOOR EEN VERGROTING


ZATERDAG/ZONDAG GESLOTEN!

NU OOK IEDERE DINSDAG 12:00 -17:00 uur, (speciaal thema, Let Us BI)

EN DONDERDAGMIDDAG OPEN!!
13:00 - 18:00 uur


LET OP: Kijk hieronder voor details over onze openingsdagen en onze prijzen.
De DINSDAGEN & WOENSDAGEN en 2e VRIJDAG V/D MAAND zijn speciale THEMA-DAGEN.

Jonge mannen TOT 26 of jonger betalen bij ons slechts € 60,-
(m.u.v speciale thema-middagen/avonden) Legitimatie ALTIJD verplicht

*Voor al onze openingsdagen geldt dat de prijzen voor de koppels/alleengaande dames gebaseerd zijn op actieve deelname aan ons concept.

DUS....ALS NA MEERDERE BEZOEKEN BLIJKT DAT U ALS KOPPEL NIET OP UW PLEK BENT IN ONZE CLUB ZAL U DE TOEGANG WORDEN ONTZEGD. EN VERZOEKEN WIJ U NAAR EEN CLUB TE GAAN DIE WEL BIJ U PAST. DE GRATIS INKOM/LAGE PRIJZEN VOOR KOPPELS IS GEBASEERD OP ACTIEVE DEELNAME AAN ONS CONCEPT

Op al onze normale openingsdagen laten we, ZONDER UITZONDERING, altijd maximaal 4 buitenlandse heren toe en nooit groepjes (buitenlandse) heren van meer dan 2 personen. Deze regel is ontstaan door de ervaring die we de afgelopen 3 jaar hebben opgedaan..
LET OP: Per gangbang verwelkomen we maximaal 6 Allochtone heren!
MAANDAG 13:00 - 19:00 uur

De hete huisvrouwenmiddag is een ontzettend gezellige,geile en drukbezochte orgiemiddag uitsluitend toegankelijk voor zeer actief deelnemende koppels/dames en uiteraard de nodige alleengaande heren.

Op deze middag is de entree voor de koppels gratis simpelweg omdat de koppels de attractie zijn... Omdat de meeste mannen i.v.m. werk slechts 1 a 2 uur de tijd hebben is er een continue wisselend aanbod van "verse" heren die letterlijk een paar uurtjes komen binnen wippen! Om 13.00 uur openen we de deuren en reeds om 13.30 uur is er volop actie. We sluiten op de maandagmiddag om 19.00 uur. Net als op al onze andere openingsdagen komen de koppels niet voor andere koppels maar voor de aanwezige mannen.

PRIJZEN: ACTIEVE KOPPELS/DAMES GRATIS ENTREE *, HEREN €80,- ALL-IN.
NIET ACTIEVE KOPPELS: GEEN TOEGANG!!
IEDERE DINSDAG 12:00 - 17:00 uur

Een speciale themamiddag voor Bi-heren, koppels waarvan de heer Bi of Bi-schierig is en de dame seksueel actief, Travestieten, Cross-dressers. Voor iedereen die niet op de speciale Bi & Travestieavond kan of wil komen. Ook op onze overige middagen/avonden zijn er veel Bi-heren maar die komen vaak niet aan hun trekken, ook omdat het niet de juiste dag/avond er voor is.

HEREN € 60,-, KOPPELS € 20,- CROSSDRESSERS € 50,- (€ 40,- NA BEWIJS, ECHTE CROSSDRESSER DUS €10,- RETOUR), TRAVESTIETEN € 20,-, ALLEENGAANDE DAMES: GRATIS

IEDERE 1e WOENSDAG VAN DE MAAND 20:00 - 01:00 uur

.
Geile avonden waarbij de darkroom, gloryholes en bioscoop veel in gebruik zijn....

Loop je allang mee in de wereld van travestie, wil je ontdekken hoe het is, wil je andere travestieten ontmoeten, of ben je een paar, waarvan er één in travestie is geinteresseerd!
Zijn jullie een stel waarvan de man bi is of ben je een alleengaande bi-man? Iedereen is welkom. Onze BI en TRAVESTIE NIGHT begint om 20:00 uur en eindigt om 01:00 uur. Travestieten die zich nog moeten verkleden/opmaken etc. zijn vanaf 19.30 uur al welkom....

PRIJZEN: TRAVESTIETEN € 20,- KOPPELS € 30,-
ALLEENGAANDE DAMES GRATIS, HEREN € 60,- ALL-IN.
IEDERE 4e WOENSDAG V/D MAAND 20:00 uur - 0:00 uur


DE BIGBANG GANGBANG zal steeds op de 4e woensdag van de maand gehouden worden.

Al 8 jaar lang altijd gegarandeerd 15 of meer spermasletten!! Een geile 4 uur durende non-stop gangbang met heerlijk veel geile dames, die weten waar ze voor komen!
Reserveren is NIET MEER verplicht! Alleen nog voor koppels!!

Voor meer informatie kijkt u op www.bigbangclub.be

PRIJZEN: ACTIEVE KOPPELS/DAMES GRATIS ENTREE *, HEREN €100,- ALL-IN. NA 22:00 UUR: € 60,-
MATIG ACTIEVE KOPPELS: GEEN TOEGANG!!

DONDERDAGMIDDAG 13:00 -18:00 uur

Deze middag heeft hetzelfde thema/concept als al onze andere openingsdagen, is vergelijkbaar met de maandagmiddag en is dus bestemd voor koppels die er van houden om met alleengaande heren te seksen/spelen en andersom. Actieve koppels betalen €10,- en niet actieve koppels zijn niet welkom.

PRIJZEN: KOPPELS €10,-*, ALLEENGAANDE DAMES GRATIS, HEREN € 80,- ALL-IN.
IEDERE DONDERDAG 20:00 UUR - 01:00 UUR


Dirty Donderdag: Een echte GGG avond! (Gezellig, Geil en Goedkoop)
Voor actieve leuke koppels die houden van lekkere geile seks met meerdere mannen.
Alleengaande dames hebben deze avond GRATIS entree.
LET OP: Matig/NIET actieve koppels GEEN entree.


Lekker spelen in onze zeer ruime en intieme jacuzzi. Of een filmpje pakken in onze sexcinema met darkroom. Een relaxte GOEDKOPE avond, met veel seks en geiligheid, sauna, jacuzzi, een lekker hapje, gezelligheid in de bar etc. etc.

PRIJZEN: KOPPELS €10,-*, ALLEENGAANDE DAMES GRATIS, HEREN € 60,- ALL-IN.

VRIJDAG 21:00 - 02:00 uurDeze avond is bij uitstek voor koppels/dames en alleengaande heren die de benaming "slet" als een compliment kunnen zien!

Alleengaande heren/dames en koppels die van sex in het openbaar houden zijn bij ons van harte welkom! Kom bij ons lekker exhibitioneren en voel je bij ons vrij om je te laten gaan! Dit mag/kan in de grotere open ruimtes......dus bijvoorbeeld ook op en aan de bar.....maar ook in de kleinere intiemere ruimtes. Echt avonden voor de liefhebbers van trio's, gangbangs en liefhebbers van uitdagend gedrag. Alleen toegang voor actieve koppels!


Koppels die voor andere koppels komen zijn, net als op onze ander dagen, NIET WELKOM
PRIJZEN: VRIJDAG KOPPELS voor 21:30 uur € 20,-, na 21:30 uur € 30,-* ALLEENGAANDE DAMES GRATIS, HEREN € 80,- ALL-IN.


LET OP: IEDERE 2e VRIJDAG VAN DE MAAND:

IEDERE 2e VRIJDAG VAN DE MAAND
21:00 - 02:00 uur

De KINKY-FETISH-SEXTREME night is een avond voor de liefhebbers van o.a. lak/leer/rubber/kinky/fetish kledij, kinky koppels, bi-mannen, travestieten, cross-dressers, spanking, bondage,BDSM lust slavinnen, plassexliefhebbers, cuckold koppels e.d....

VERDER ZIJN ACTIEVE DOENERSKOPPELS/DAMES NATUURLIJK OOK GEWOON WELKOM, MITS U ZICH AAN DE DRESSODE HOUDT EN U VAN DEZE SFEER HOUDT!
KIJKERS, ZITTERS EN MEER GEMATIGDE KOPPELS ZIJN NIET WELKOM!! Als muziek draaien we MELLOW-house, Trance e.d. We begrijpen dat niet iedereen een lederen en/of rubber/latex outfit in de kast heeft liggen en daarom stellen we als minimum eis dat je of jullie in het zwart/kinky komen. Minimaal een moderne zwarte boxer voor de heren en een leuk sexy/kinky jurkje of setje voor de dames.

Entreeprijs op de KFS avond is € 30,- voor de koppels, GRATIS voor alleengaande dames en € 80,- voor de alleengaande heren. Travestieten mogen naar binnen voor € 20,-
En cross-dressers € 60,- all-in.
...........................................................................