More Website Templates @ Templates.com!

 

 

MENU


 

CONTACT

Klingedorp 70 A 9170

De Klinge (Sint-Gillis-Waas) België

+32 (0)3707 0671

alleen tijdens openingsuren en wij beantwoorden geen vragen over eventuele drukte , hoeveel koppels etc. etc.

info@clubgoesting.be

 

 

HUISREGELS

GEEN SEXUELE VRIJHEID ZONDER (ENIGE) SPELREGELS:

"Alles kan en alles mag" is een vaak gehoorde term in paren/swingersclubs en dat geldt zeker in CLUB GOESTING zolang men anderen maar niet lastig valt, anderen respecteert en rekening houdt met grenzen en normen van de ander. Dus....heb respect voor iedereen, ongeacht zijn of haar geaardheid, afkomst of fantasieën.

Wij hebben geen speciale shows en er is geen beroepsentertainment. Uiteraard trekt ons thema ook mensen aan die menen zich op een -letterlijk en figuurlijk- goedkope manier (seksueel) te kunnen misdragen. Bijvoorbeeld mannen die zich als aasgieren op elke binnenkomende vrouw storten. Het bijsturen van dit soort gedrag en het bewaken van de -emotionele- veiligheid en vrijheid van de andere bezoekers krijgt daarom de volle aandacht en zorg. Klachten worden dan ook altijd serieus genomen!
Mocht u onverhoopt toch een nare ervaring hebben dan horen wij dat graag zo spoedig mogelijk.
DUS........

• Respecteer alle andere gasten en hun gasten. NEE betekent NEE!

• Drugs en overmatig drankgebruik is niet toegestaan. Wij beslissen wanneer dit overmatig is en zullen u geen alcohol meer schenken. Ook wanneer wij bij binnenkomst het vermoeden hebben dat u onder invloed bent van drugs of teveel alcohol zullen wij u de toegang ontzeggen.

• Wij beslissen wanneer we u, als man, wel of niet binnen laten. Dit heeft niets met uiterlijk, leeftijd etc. te maken maar met de verhouding die we altijd goed in de gaten houden. Ligt de verhouding te scheef dan wordt u dat verteld want het moet zowel voor de heren als koppels leuk en geil blijven en we willen de heren niet onnodig geld uit hun zak kloppen. We zijn dus altijd eerlijk.

• Wij willen graag dat u een fijne dag/avond bij ons heeft. Daarom horen wij het graag van u wanneer u op en/of aanmerkingen heeft. Wanneer u tijdens uw bezoek aan ons een minder prettige ervaring heeft horen wij dat graag gelijk zodat wij direct maatregelen kunnen nemen en u verder van een prettige middag/avond kunt genieten. Achteraf bij het weg gaan of op het gastenboek klagen of een opmerking plaatsen helpt u, de overige gasten en ons niet! Ook horen wij het graag als u vermoed dat een koppel of single heer niet in ons concept past.


• Wij laten, ZONDER UITZONDERING, GEEN groepjes van meer dan twee (buitenlandse) alleengaande (jonge) heren meer binnen. Verder blijft onze eerdere bekende huisregel onverminderd gelden: Per dag/avond max. 4 allochtone heren toe. In het weekend laten wij NA 00:30 uur GEEN alleengaande heren meer binnen. Behalve als wij van mening zijn dat het de sfeer niet gaat schaden.

• Kijken (Voyeurisme) is natuurlijk toegestaan, als mensen in een openbare ruimte bezig zijn, maar alleen op een respectabele afstand. Kijken is NIET aanraken of proberen ongevraagd mee te doen.

• Koppels waarvan de man op seksueel gebied veel actiever is dan zijn vrouw zijn bij ons niet welkom. Dit schaadt de sfeer voor de overige gasten en zorgt voor onnodige verwarring en misverstanden.

• Koppels die alleen geinteresseerd zijn in andere koppels zijn bij ons niet welkom. Ook dit schaadt de sfeer voor de overige gasten en zorgt voor onnodige verwarring en misverstanden.

• Vrij wijs! Gebruik een condoom bij het vrijen, ze zijn verkrijgbaar bij de bar en liggen in onze erotische ruimtes.

• Maak gebruik van de prullenbakken en zorg dat u uw glas op een veilige plek achterlaat…Eten en drinken is niet toegestaan in de erotische ruimtes. En drinken is alleen toegestaan in onze bar, loungeruimte en buffetruimte. Eten alleen in de laatste twee

• Hygiene vinden wij, als zéér actieve doenersclub, erg belangrijk daarom is onze club altijd schoon en worden onze toiletten bijvoorbeeld elk half uur schoongemaakt. Van uw kant hopen wij dat u meehelpt onze club schoon en heel te houden. En andere gasten op eventueel a-sociaal gedrag aanspreekt.

• Maak gebruik van handdoeken en zorg dat u de erotische ruimtes schoon en opgeruimd achterlaat, fijn voor uzelf en fijn voor degene die na u de kamer gebruikt. Echter, beperk alstublieft het gebruik van het aantal handdoeken.

• Het gebruik van een GSM is verboden en deze dient opgeborgen te worden in uw locker, u krijgt direct na binnenkomst een sleutel van een locker. Mocht u bereikbaar moeten zijn dan kunt u de GSM bij ons achter de bar achterlaten.

• De gehele week hebben wij gelijk na binnenkomst een dresscode. (dames in lingerie/opwindende kledij en heren in boxershort/string of naakt etc.) De heren lopen blootvoets of op slippers en de dames op hakken of ook blootvoets. Het spel van charmeren en versieren is natuurlijk wel veel spannender en prikkelender wanneer u gekleed bent in sexy en zinnenprikkelende kledij/lingerie.... Het oog wil ook wat! Wanneer u eenmaal aangekleed bent dient u het pand ook direct te verlaten

• Aangeklede mensen serveren wij geen drank etc. meer. Vergelijk
het met de sauna waar ineens ook aangeklede gasten lopen..